Elektrotechniek  •  Verlichting •  Zwakstroomtechniek

Over ons

Meer dan 40 jaar ervaring in het vak

Elektrotechnisch installatiebureau H.P. van der Kooi, al ruim 40 jaar ervaring

Bij elektrotechnisch installatiebureau H.P. van der Kooi in Rotterdam bent u bij het geschikte bedrijf aanbeland om al uw problemen rondom de elektra op te lossen. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het vak en met ons ervaren team, bestaande uit vier goed opgeleide elektrospecialisten, klaren wij gegarandeerd elke klus!

Vraag een gratis offerte aan

Veelzijdigheid binnen ons vak

Door onze veelzijdigheid weet u dat u slechts één partij hoeft te benaderen voor uw elektrotechnische klussen. Doordat wij ervaring hebben met het aanleggen van onder andere zwakstroominstallaties, woonhuisinstallaties en noodverlichtingsinstallaties, weet u dat u met ons de juiste partij heeft gevonden. Verder verrichten wij desgewenst ook het onderhoud hieraan. Voor een uitgebreidere blik op onze diensten, raden wij u aan om onze dienstenpagina op de website te raadplegen. Toch nog vragen voor ons? Neem dan gerust contact op, wij adviseren u graag!

Service hoog in het vaandel

Als klant bent u de koning. Of u nu in Rotterdam zit, in Breda, of zelfs vlakbij de Belgische grens, wij staan voor u klaar! U kunt op ons rekenen, omdat wij beseffen dat elektrotechnische problemen extreem vervelend kunnen zijn en dit zo spoedig mogelijk opgelost moet worden. Mede hierom bieden wij voor onze vaste klanten 24-uursservice. Wij staan voor onze trouwe klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om spoedklussen of storingen op te lossen. Een tevreden klant is voor ons de beste reclame, dus de projecten welke wij verrichten zijn altijd uitvoerig besproken met u als klant. Enkel op deze manier kunnen wij garanderen dat uw project een snelle voortgang zal hebben en er geen eventuele misverstanden kunnen ontstaan.

VCA-gecertificeerd

Daarnaast is elektrotechnisch installatiebureau H.P. van der Kooi VCA-gecertificeerd. Wij beschikken over het veiligheidscertificaat voor aannemers. Ons bedrijf houdt rekening met de eigen medewerkers, maar natuurlijk ook met uw woning. Hiervoor nemen wij alle benodigde veiligheidsmaatregelen door om dit te kunnen garanderen.

Service hoog in het vaandel
Service hoog in het vaandel

Toch nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd voor u te bereiken om u te voorzien van gedegen advies en komen graag vrijblijvend met u in contact om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Al vele particulieren en bedrijven gingen u voor!

Bent u op zoek naar een vakman met veel ervaring?

Wij leveren de beste kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

Installatiebedrijf HP van der Kooi

Elektrotechnische installaties van Rotterdam tot de Belgische grens

Contactgegevens

 •  

  Driemanssteeweg 660 B

  3084 CB Rotterdam

 •  

  Telefoonnummer

  010 4760479

 •  
 • Openingstijden

  Maandag - Vrijdag
  08:00 - 16:00